Valitse sivu

Kun mietin, mitä olen syönyt lapsena aamu- ja välipalaksi, nousee mieleeni muutamia klassikkoannoksia. Pidin kovasti viilistä – kunhan siinä päällä oli puolen sentin tasainen kerros sokeria. Sen rouskuva rakenne loi hauskan suutuntuman. Toinen vakiovalintani olivat erilaiset murot. Yleensä ihan tavalliset riisimurot ja corn flakesit, mutta niissä piti olla päällä vähintään kaksi kukkurallista ruokalusikallista mansikkahilloa.

Näitä lukiessa ehkä avautuu, miksi olen aikuisena sokerikoukussa ja yritän varjella lapsiani samalta kohtalolta. Olen aina yrittänyt pitää molemmat erossa kaikesta lisätystä sokerista ja näin ollen silmääkään räpäyttämättä sanonut kaikille sokerimuroille tiukasti ei. “Meidän lapset syövät vain Talk Muruja ja tyytyvät siihen”. Tai niinhän minä luulin. Kyllä nelivuotias osaa jo aika ponnekkaasti ilmaista tahtonsa kaupassa tai tuupata lautasen ruokapöydässä edestään ja todeta, että “minulle ei maistu tämä”.

Cheerios Kaura

Buzzadorina olemisessa* on erityisen kivaa se, että tulee kokeilleeksi sellaisiakin tuotteita, jotka muuten olisivat jääneet kaupan hyllylle. Aluksi emmin, haenko kampanjaan ollenkaan, mutta 93 % täyshyväpitoisuus ja valmistusaineena käytetty kaura saivat minut kiinnostumaan Cheerios Kaura -muroista. Eikä se lisätty sokeri nyt maata kaada, kun sitä on yhdessä annoksessa (maidon kanssa laskettuna Nestlen sivujen mukaan) noin puolet siitä mitä vaikkapa parin desin maustetussa jogurtissa. Ja korkeintaan viikonloppuisin meillä aloitetaan aamuja näin.

Muroja

Testiryhmänä siis yksi vaativa nelivuotias sekä allekirjoittanut. Yksivuotiaalle en antanut kuin pari renkulaa, ja koska hän syö aivan kaiken, minkä saa eteensä, mm. myös pikkukivet ja roskat, emme voi pitää arviotaan tätä taustaa vasten kovin luotettavana kuitenkaan. Mutta kaikille kyllä maistui, kiitos kysymästä, ja ehkä voimme harkita tuotteen ostamistakin joskus, jos sopivasti sattuu kohdalle. Pidin siitä, että tuotteen pakkauksessa oli esitetty todella selkeästi, mitä tuote sisältää. Samaa linjaa noudattelivat myös tuotteen nettisivut, joilta kävin kaivelemassa hieman lisätietoja.

*) Haluatko sinäkin testata uusia tuotteita? Liity maksutta mukaan Buzzadoriin niin voit saada kaikenlaista mukavaa kokeiltavaksi. Itse olen ollut tähän mennessä mukana 11 kampanjassa ja saanut mukavia uusia kokemuksia niin itselleni kuin näytepakkausten muodossa myös jaettavaksi muille 🙂