Valitse sivu

Syvä helpotuksen huokaus. Kauan siinä kesti, mutta alkaahan tästä, vihdoin ja viimein, muodostua koti ja saamme palata hiljalleen normaaliin elämänmenoon. Vielä kestää hyvän tovin ennen kuin verhot ja sen sellaiset ovat paikallaan, mutta ne ovat niin pieniä asioita tämän reilun kolmen kuukauden rupeaman jälkeen! Pääasia on, että saa ruokaa ja pääsee peseytymään, eikä tarvitse nukkua varapatjalla pölyn keskellä.

Meille muuttivat orkideat nimeltään Timo ja Keemo. Toivomme, että ne pysyvät ilonamme edes muutaman viikon ajan! Sinuna laittaisin kuitenkin rahani likoon pikaisten jäähyväisten puolesta… kun ei ole siunattu viherpeukalolla niin ei vain ole 🙂

Eteisen komerot tulivat Lakkapäältä. Niitä kehuttiin kovasti laadukkaiksi, mutta aika näyttää. Asennus ainakin oli hurjan paljon vaivalloisempi kuin laatikkotavaratalon vastaavissa! Runko tuntui menevän vinoon vaikka mitä teki ja sisuskalut piti teettää erityismitoituksella.

Vessan seiniin valittiin kestävää vinyylitapettia, eikä erillistä roiskesuojaa ole tarpeen asentaa, vaikka vanha kansa niin ensin uhkailikin. Kaapisto teetettiin samassa paikassa kuin kylpyhuoneen kalusteet ja taso on samaa materiaalia kuin siellä.

Makkariin tilattiin uudet matot ja ostettiin uudet kalusteet sänkyjä myöten. Rakennustarkastaja on jo todennut sängyt varsin mukaviksi, joskin toisinaan myös lattia tuntuu hyvältä pötköttää.

Ikeasta hankitut liukuovikaapistot olivat tuttuun tapaan suht simppelit ja varmat kasata. Kaikki osat vaikuttavat jämäköiltä ja toimivilta, eikä ulkonäkökään ole pöllömpi! Hintalappuna 600€ on liki ilmainen muiden paikkojen tarjouksiin verrattuna.