Valitse sivu

Talostamme täytyy rakennustapamääräysten mukaisesti tehdä pulpettikattoinen ja väriltään tummanharmaa, musta tai punainen. Viimeksi mainittu pudotetaan heti pelistä pois, koska ei vain ole meidän juttu, ja oikeastaan samaan syssyyn hylätään mustakin, sillä se nyt vain on liian jyrkkä. Oheisessa kuvassa on vähän ideaa siitä, mitä meille tulee, mutta tässä on ihan liian tumma sävy, emmekä ajatelleet käyttää valkoista tehosteena isompina alueina.

Kuva: Trendikoti

Täytynee tarkistaa rakennusvalvonnasta, mitä tuolla tummanharmaalla oikeastaan edes tarkoitetaan, kun minusta sehän on aivan suhteellista. Tässä kohtaa kannattaa muutenkin valjastaa (olemattoman) mielikuvituksen avuksi tietotekniikka, esim. kätevä Tikkurilan värisuunnitteluohjelma. Juuri tällaisia “valmiita” kuvia minä kaipaan ja ne auttavat eteenpäin.

Ja sitten vielä muutama jättiharppaus asioiden edelle: silmiimme osui alennusmyynneissä harvinaisen hyvältä näyttävä tarjous ja niinpä hankimme ystävän avustuksella toisen kaupungin myymälästä täältä jo loppuneet (vai liekö koskaan edes saapuneetkaan) Mielen induktiotason ja erillisuunin. Säästöä noin tuhat euroa 🙂

Miele erillisuuni H 2161. Kuva: Gigantti
Miele induktiotaso KM 6115. Kuva: Gigantti