Valitse sivu

Kauanpa siinä kesti, mutta nyt tämä talonrakennustarinamme voi ihan virallisesti alkaa: me saimme tontin! Ykkösvaihtoehtomme meni sivu suun, mutta tämä sen vieressä oleva toinen on oikeastaan ihan yhtä hyvä. Kaikki täytyy nyt vain kääntää peilikuvaksi, sillä välissä on pieni puistokaistale ja toisella puolella on taas naapuri heti rajalla.

Ensin hypitään vähän aikaa tasajalkaa, mutta mikäs se olisi sitten seuraava askel? Varasin ainakin jo ensimmäisen keittiösuunnitteluajan, sillä nythän ehtii vielä hyvin tehdä muutoksia pohjaan, jos saa jostakin uusia mahtiksia ideoita 😉 On suoritettava myös pikaisia täsmäiskuja blogeihin, Etuoveen ja muihin inspiraation lähteisiin, jotta pääsee yhtään kartalle siitä, mitä nyt lopulta oikeasti halutaan ja mikä on ehdoton ei. Minulle on onneksi matkan varrella karttunut pieni ideakuvavarasto, josta voi ammentaa myös jotain.

Mutta kun koko ajan tuntuu, että jossain on kuitenkin vielä parempi ja vielä hienompi idea! Missä kohtaa sitä osaa sitten lyödä valinnat lukkoon?