Valitse sivu

Pidin meillä tässä loppukeväästä Nosh-vaatekutsut ja kiitokseksi tuosta illasta sain muiden emäntien tapaan kutsun kauden päättäjäistapahtumaan. Ilta järjestettiin upouudessa juhlakartanossa eli varsin mukavissa puitteissa, ja koska kutsu oli avec, sain ottaa myös ystävän mukaan. Kyllä vain piristi kummasti jo tällainen parituntinenkin arjesta irtautuminen kahta perheenäitiä, joten lämmin kiitos vielä Jenniinalle illan järjestämisestä!

Suklaakakkua, lisää suklaakakkua, juustokakkua... kakkua!

Suklaakakkua, lisää suklaakakkua, juustokakkua… kakkua!

Nosh on ainakin omassa kaveripiirissäni nousemassa vasta nyt suurempaan suosioon Me&I:n väistyessä jo vähän tieltä. Yritys on perustettu vuonna 2009, mutta itse kuulin siitä vasta tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Moni tuttu on kuitenkin ollut jo hyvän tovin vakioasiakas ja sitä kautta tietoisuus on levinnyt sitten meillekin. Hyvä näin, sillä kyseessähän on kotimainen yritys, jonka luomupuuvillaiset tuotteet suunnitellaan Suomessa ja tuotetaan vastuullisesti Euroopassa.

Silloin kun meillä oli kutsut, ajattelin tilata itselleni kesää varten caprihousut, mutta harmikseni juuri niistä oli jo päässyt sopiva koko loppumaan. Aikaa uuden naisten malliston julkaisusta oli ehtinyt tuolloin kulua vasta noin viikko, joten kyseessä oli siis ilmeisen kysytty tuote! Vaan onni onnettomuudessa, noita sovituskappaleita myytiin sopuhintaan päättäjäistilaisuudessa, joten sain sittenkin lopulta ostettua sopivat housut omikseni 🙂 Nämä ovat älyttömän mukavat päällä (materiaali luomupuuvillaa) ja mustan värinsä ansiosta vähän kaiken kanssa yhteensopivat. Selkeää lempparimatskua.

NOSH capri leggins

NOSH capri leggins

Toisena hyvänä hankintana on sitten tämä paksuhkosta kankaasta tehty ihana tähtihuivi, pinkkinä tietenkin. Varsinkin syksyllä kelien taas kylmetessä tämä on oikein mainio lämmike.

NOSH_women_SS15_LB_27

NOSH Star tuubihuivi

Ps. Tätä, kuten mitään muutakaan kirjoitusta, ei ole tehty yhteistyössä kenenkään kanssa, vaan täysin omin rahavaroin ja ilman mitään lupia 😀