Valitse sivu

Loka-marraskuu on meillä aina ollut syntymäpäivien aikaa! Tässä vajaan kuukauden sisällä synttäreitään ovat täällä viettäneet niin ihmiset kuin koiratkin. Nakki-maksalaatikkokakkua en tässä sentään esittele, vaan pysytään nyt näissä kaksijalkaisten leipomuksissa ja ihan normaalissa synttärikakussa 🙂

Mutta onnistuinpa taas tekemään kuivan kakun. Lueskelin etukäteen, että n. ½ dl kostutusta per muna olisi aika optimaalinen määrä, mutta kauas jäi! Tai sitten tuo perinteinen “saman verran kaikkea” -ohje on kuivakka itsessään.

Joka tapauksessa, kakku oli siis kuiva, mutta muutoin ihan maukas. Täytin sen Kinuskikissan valkosuklaatäytteellä ja voitelin molemmat puolet Lemon Curdilla. Päälle vatkasin vispikerman , johon sekoitin ruokalusikallisen vaniljakastikejauhetta.

Minulla ei yllätyksekseni ollutkaan tässä taloudessa pursotinta, joten yritin pelastaa tilanteen raastamalla kerman päälle suklaata. Reunoiltaanhan tuo jäi aika rumaksi, mutta kakun makuun tällaiset asiat eivät onneksi vaikuta. Koristeen virkaa toimitti tällä kertaa Hello Kitty -tikkari. Helppoa!