Valitse sivu

Multakuorma tuli loppuviikosta ja senhän tietää, mitä täällä on sen jälkeen touhuttu. Kunnon tee-se-itse-meiningillä alettiin kärrätä tavaraa pitkin pihoja ja sitten haravat heilumaan. Päälle nurmikonsiemenet ja vielä muutama kierros naapurista lainatulla omatekoisella jyrällä. Etupiha valmistui niin että heilahti, mutta se onkin tarkoituksella pieni alue, kun on kadun puolella. Sadettakin on tullut sopivasti jo muutamana päivänä niin toivottavasti pian vihertää!

Muutama päivä meni siinä ja sitten parin illan verran jaksettiin rimpuilla takapihan puolella (tai itse asiassa lähinnä isäntä jaksoi, sillä itse jouduin sopivasti flunssan kouriin), kunnes…WP_20150526_001

…vain 20 minuuttia koneella ja koko takapiha oli tasoiteltu 😀 Pitäisi osata säästää itseään sen verran, että oikeasti isot työt kannattaa teettää joskus muilla. Olihan tuossa kulkuväylien rajaamisessakin oma työnsä, puhumattakaan mökillä vielä odottavista toisista pihatöistä kaikkine herkkuineen.

Herkuista tulikin mieleeni, että sillä välin kun moottori jyllää, voi keskittyä vaikkapa aterioimaan itse tehdyillä hampurilaisilla!

WP_20150509_002

Pienen sämpylän välissä puolitoista purilaispihviä, pekonia, cheddar-juustoa, suolakurkkuja, punasipulia sekä asiaan kuuluvat kastikkeet