Valitse sivu

Alkuviikosta sähkömiehet kävivät asentamassa lattialämmityksen. Sen jälkeen olikin lattiavalun aika. Kaksi miestä liippasi ja betonia meni yhteensä 16 m2. Tämä oli aika tarkalleen laskettu, sillä yli jäi ehkä pari sankollista. Betoni oli jotakin uudenlaista, nopeasti kuivuvaa sorttia, ja päälle sattuivat vielä ahavakelit, joten lattiaa piti kastella melkoisesti.  Autokatoksen lattia valettiin samalla kertaa.

Siitähän tulikin uima-allas!

Viikon lopulla vietimmekin sitten hieman raksavapaata ja hulluttelimme aivan niin, että veimme jälkikasvun yökylään ja lähdimme aikuisten kesken illanviettoon. Se oli siis ensimmäinen kerta lähes pariin vuoteen! Yölliset heräämiset ja raksailu verottivat kuitenkin sen verran, ettemme jaksaneet “nauttia vapaudesta” kuin vähän yli puolen yön, minkä jälkeen oli aika hypätä taksiin kotimatkalle.

(Joku vähän parempi bloggaaja olisi ottanut tähän väliin jotakin hienoja tunnelmakuvia illanvietostamme, mutta minäpä räpsinkin tällaisia jätöksiä…)

Slurps. Rillossa uusi lista, oli hyvää.

Sunnuntaina vietettiinkin sitten äitienpäivää, työmaalla tietenkin. Polttopuiden tekoa ja varaston suunnittelua voi aina harrastaa.