Valitse sivu

En ole koskaan aiemmin tapetoinut, mutta nyt oli hyvä tilaisuus opetella. Valitsimme isompaan makuuhuoneeseen Borås-tapeteilta alla näkyvän kuosin.

Tapetointi ei sujunut heti aivan kuten elokuvissa, mutta pienen tuumailun jälkeen saimme kuviot kohdilleen. Aluksi näytti, että kolme rullaa ei riitä, sillä yksi niistäkin meni jo hukkaan väärin leikatuiksi paloiksi, mutta koska se jäi kiinni vain pienen pienestä palasta viimeisen vuodan kohdalla, ajattelimme korjata tilanteen paikkaamalla alhaalta puuttuvan osan. Ihan hyvin onnistui, eikä mitään poikittaista saumaa enää edes huomaa.

 Rakennustarkastaja valvoi jälleen silmä tarkkana

Pienempään makuuhuoneeseen valitsimme ensin vaaleampaa värimaailmaa, mutta heti ensimmäisen vuodan asennettuamme totesimme kuin yhdestä suusta, että “nyt ei tule oikein hyvä”. Huone näytti todella vaisulta ja valjulta, liian hailakalta. Niinpä täytyi alkaa heti tuoreeltaan tapetin poistoon.

Mutta kyllä kannatti! Uusi tapetti on paljon parempi, tykkään. Tummat sävyt tuovat vähän sitä jotakin muuten niin vaaleaan asuntoon. Tapetointioperaatio sujui nyt edellistä paremmin, koska oli jo vähän kokemusta siitä miten kannattaa toimia.