Valitse sivu

Koska voi olla ihan hyvin mahdollista, että rakentaminen alkaa jo tulevana kesänä, on syytä suunnitella kaikki valmiiksi hyvissä ajoin, mahdollisimman pitkälle. Niinpä olemme nyt ottaneet yhteyttä talofirmoihin kyselläksemme tarjousta yhden oman luonnoksemme perusteella. Tuossa pohjassa on toteutettu nuo aiemmin mainitut toiveet, mutta se tuskin on vielä aivan lopullinen malli. Kuuntelemme mielellämme muidenkin näkemyksiä ja ehdotuksia!

Toivomallemme tontille ei mahdu autokatosta erikseen, joten se on tehtävä kiinni taloon. Pohdimme vielä, pitäisikö tekninen tila siirtää sen johdosta tuonne varaston puolelle, jolloin saamme lisää tilaa kodinhoitohuoneen ja vaatehuoneen hyväksi. Kodinhoitohuoneeseen tehtäisiin tässä mallissa varaus ovelle olohuoneeseen, mikäli joskus tulisi ajankohtaiseksi sulkea “takkahuone” pieneksi makuuhuoneeksi.
Nyt täytyy antaa nopeudesta täydet pisteet tälle edustajalle, joka vastasi tarjouspyyntöömme valmiiden numeroiden kera tunnissa. Puhuttakoon hänestä jatkossa nimikkeellä “myyjä nro 1”. Liekö syynä rakennusalaa vaivaava laskusuhdanne vai mikä, mutta ihan positiivinen yllätyshän tämä oli! Pääsimme heti tutkimaan ja tuumailemaan tätä ensimmäistä vaihtoehtoa. Seuraavia yhteydenottoja odotellessa.