Valitse sivu

Vihdoin ja viimein ne aiemmin katselemamme tontit tulivat hakuun, ja meidän lomakkeemme olikin ensimmäisten joukossa täytettynä heti aamulla hakuajan alettua 🙂 Haku on nyt päättynyt ja voimme vain odotella päätöksiä!

Talon suunnittelu on tonttiasian viivästyessä jäänyt hieman taka-alalle, mutta ainahan mieli poimii idean sieltä täältä. Muutamina iltoina olemme pyöritelleet koneella pohjakuvaakin, mutta päätyneet toistaiseksi aina likimain samaan alkuperäiseen suunnitelmaan. Siinä täyttyy liki kaikki mitä olen keksinyt toivoa, paitsi läpikäveltävä vaatehuone. Sellaisesta innostuin käytyäni kesällä yhdessä esittelytalossa.

Noita talofirmojen esittelyitä on täällä päin kyllä harmittavan vähän, joten niitä parhaita paikanpäällisiä ahaa-elämyksiä on aika hankala kokea – ellei sitten halua mennä kuokkimaan myytäviin taloihin. Se tuntuisi toisaalta vähän nololta, kun ei ole kuitenkaan ostoaikeissa, mutta tuskinpa olisimme ainoat samalla asialla 🙂

Tuota oman pohjamme inspiraation lähteenä olevaa mallia (Kastelli Plazia 128) pitäisi kyllä päästä jossakin näkemään, mutta missä? Asuntomessuilla se(kin) olisi ollut, mutta sinne asti emme valitettavasti päässeet.

Pohjoisella sijainnilla on puolensa ja puolensa 😉