Valitse sivu

Eilen illalla leikkelimme ja taittelimme piirustuksia oikeaan malliin ja tänään viimein olemme tässä: jätimme rakennuslupahakemuksen! Kas siinäpä kasa paperia.

Harmi vain, että energiatodistuksemme oli jostakin syystä tulostunut mustavalkoisena niin eihän sellainen nyt tule kuuloonkaan, vaan täytyy toimittaa pikimmiten viranomaisille uusi värillinen kappale. Ilmeisesti siitä ei mitenkään muuten kuin niistä vihreistä ja punaisista palkeista näe, mihin luokkaan tämä kohde asettuu 😀
Itse todistuksen saantikin oli kyllä melkoisen väännön takana, sillä jostain syystä tietoja piti korjata useampaan otteeseen. Milloin oli liikaa neliöitä ja milloin oli lämmitysmuotokin vaihtunut yhtäkkiä aivan toiseen. Saimmepa sellaisenkin paperin, jolla ei olisi rakennuslupaa irronnut, mutta siinä oli tosiaan kyse ihan inhimillisestä virheestä lähtötiedoissa. Tulevan kotimme pitäisi olla suht energiatehokas, mutta sähkölämmittäjää rankaisevasta laskentatavasta johtuen talo asettuu paperilla tässä vaiheessa C-luokkaan. Aika sitten näyttää asioiden oikean laidan!