Valitse sivu

Olinpa melkein jo unohtaa yhden tärkeän seikan, nimittäin vakuutukset! Heti kun tontille tulee tavaraa, on syytä olla voimassa kotivakuutus rakennuksen osalta. Irtaimistohan muuttaa sitten vasta myöhemmin erikseen. Tässä, kuten yleensäkin aina, vertailu kannattaa, sillä jo ihan äkkiseltään selviteltynä säästö vuositasolla on sadan euron luokkaa!

Toinen tarpeellinen (tai siis toivottavasti täysin tarpeeton) hankinta on talkoovakuutus vapaaehtoiselle työväelle. Meidän kohdallamme tämä tarkoittaa lähinnä vanhempia ja sisaruksia. Erot eri vakuutusyhtiöiden välillä olivat melkoiset, sillä suunnilleen samansisältöisen vakuutuksen hinta tuplaantui ja liki triplaantui riippuen siitä, mistä kysyi. Kolmesta paikasta tiedusteltuna Pohjola oli tällä kertaa edullisin, joten päädyimme siihen. Kustannuksenahan tuo on hyvin pieni, vain muutama kymppi, mutta jos jotakin sattuu niin silloin varmasti kiittelee itseään.

Ja kun tässä kerran vertailemaan lähdettiin niin samalla tuli säästettyä auton vakuutuksesta vuositasolla satanen pois 🙂 Meillä on tällä hetkellä vakuutuksia kolmessa eri yhtiössä, mutta siihen on kyllä syynsä. Se on nimittäin hajauttaminen, joka kannattaa!

Ps. Palaamme raksan varsinaisiin kuulumisiin tuonnempana. Toistaiseksi kaikki ok, budjetti pitää, pitkää päivää painetaan.