Valitse sivu

Päämökin sokkelin teko on nyt siinä vaiheessa, että muotit on laitettu pääosin paikoilleen ja raudoitukset valmiit. Työtä riittää vielä sisäpuolen muottien asettelussa, jotta päästäisiin ensi viikolla valamaan. Apuna tässäkin työvaiheessa toimivat appivanhemmat sekä maskotin virkaa paikalla on myös toimittamassa pieni villakoira.

Minulla oli tänään kaupunkipäivä eli kävin etsimässä kaikenlaisia tarvikkeita saunamökille. (Jos joku näki minut kuitenkin kenkäkaupassa niin se oli sitten ihan vahinko!) Aika heikkoa oli nyt kaupungin anti, taikka sitten ostajan keskittyminen, mutta tarttuihan sieltä vähän jotakin mukaan. Tavarapuolelta lupaan lisää tekstiä myöhemmässä vaiheessa, mutta kauniin päivän kunniaksi keskitymme tänään puutarhaan.

Kesäpihalta tuli napattua kärryyn pari kuunliljaa sekä pinkki pioni, joka toivottavasti myös kukkii sitten loppukesästä! Minusta ja minun istutuksista kun ei koskaan tiedä ja vielä uusia lajikkeita kyseessä…

Myös lemmikki koristekorissa tarttui mukaan. Tällaistakaan kasvia meillä ei ole koskaan ennen ollut. Ihastelimme sen sinisiä kukkia Rakennustarkastajan kanssa sateisella huussireissulla.

Päivä oli tosiaankin aluksi kaunis ja lämmin: auton mittarin mukaan 24 astetta. Illansuussa maisema alkoi vaihtua tummemmaksi ja jo kaukaa kuului melkoista jyrinää. Ukkonenhan se siellä tulla poksutteli vaaran takaa, suoraan kohti meitä. Sen aikana sähköt räpsähtelivät pari kertaa ja isännälle meinasi jo tulla huoli jääkiekon näkyvyydestä… mutta hyvin se ottelu onneksi näkyi, kun pikkumyrskykin ehti mennä ohi ennen pelin alkua.