Valitse sivu
Voisin tässä perjantaita odotellessa esitellä pari lempituotettani tuolta roskaruoan maailmasta! Ajoittain tulee nimittäin herkuteltua niilläkin, vaikka ei kai se hyvää tee muulle kuin mielelle.
Kreikkalaistyyppiset juustokolmiot (Pirkka)
Maistoin näitä kerran eräissä juhlissa ihan sattumalta ja pehmeä maku jäi mieleen. Niinpä keltaisia paketteja on sitten tullut osteltua toisinaan myös kotiin pikkusuolaisen virkaa toimittamaan. Suosittelen kokeilemaan, ellei tuote ole vielä tuttu! Myös saman merkin cheddar-jalapenot ovat erityisen hyviä.
Cocktail mix (Real Snacks)
Ostin tässä hiljattain pussin uusia sipsejä. Pakkaus näytti kivalta, eikä tuotekuvauskaan kuulostanut pöllömmältä. Maultaan nämä taivaankappaleiden muotoiset snacksit muistuttavat Rainbow-perunasnackseja, jotka kuuluvat myöskin lempiherkustooni.
Maistattelin näitä myös vierailla ja kaikki tykkäsivät. Raksut ovat myös kauniita, joten harkitsin useamman pussin hankkimista häävieraiden iltasipseiksi. Toinen ja kolmaskin pussi kuitenkin tuotti pettymyksen. Maku oli muuttunut mausteettomaksi ja pahvimaiseksi 😮 Lähetin asiasta palautettakin suoraan tehtaalle, mutta vastausta ei koskaan kuulunut. Niinpä lupaava tuttavuus taisi olla aika pikainen tähdenlento vain…
Ja muuten vaan…
Kurkut ne tuolla keittiön nurkassa maustua puksuttaa. Olen välillä käynyt niitä sekoittelemassa ja nuuhkimassa – tuoksu on nimittäin aivan ihana! Huomenna pääsee sitten maistamaan! Kiva juttu, koska tein myös toisen satsin kurkkuja eri ohjeella, mutta niiden täytyy tekeytyä kaksi viikkoa eli vielä monen monta päivää.