Valitse sivu

Törmäsinpäs tuolla Murusta asiaa -blogissa pariin innostavaan kuvaan, joiden pohjalta taitaa mennä vielä meidän pohjakuva uusiksi! Siellä on nimittäin kuvattuna asuntomessuilla esillä ollut kodinhoitohuone, joka kelpaisi kyllä meillekin. Kurkkaa ihmeessä kuvat linkin takaa!

Erityisesti ihastuin tuohon itselläni vasta ajatuksen tasolla olleeseen kunnolliseen kura-altaaseen ja sen jatkumona olevaan pitkään työtasoon. Itse laittaisin kylläkin tontista johtuen ikkunan työtason päälle. Meillä kun on pitkäturkkinen koira niin tarvitsemme hyvän paikan sekä tassupyykille, että isompaankin pesuun. Tason päällä puolestaan voisi olla mukavampi föönailla, kun näkee uloskin. Yläkaappien kanssa se tosin jäisi haaveeksi, kun ikkuna sijoittuisi välitilaan… Ihan tarpeeksi on joka tapauksessa tullut tuijoteltua pelkkää seinää tässä vuosien mittaan.

Taloonhan saisi reilusti lisää tilaa, kun siirtäisimme tuon teknisen tilan varaston puolelle. Mukavampiahan ne neliöt sisällä hyötykäytössä ovat! Jos varastotila meinaa loppua kesken, on vain ryhdyttävä karsimaan turhaa roinaa vähemmäksi. Tällä mennään 😉