Valitse sivu

Halusin ostaa vauvalle varalta tuttipullon. Koska halkiolapsille sopivat kuulemani mukaan vain harvat ja valitut mallit, laitoin hakuun Pigeon-tuotemerkin. Katsoin luonnollisesti ensin Suomen tarjontaa, koska haluan kannattaa kotimaista aina kun mahdollista, mutta harmikseni selvisi, että tällä hetkellä kukaan ei tuo kyseistä tuotetta maahan. Näin ollen oli suunnattava merta edemmäs kalaan eli eBayn ihmeelliseen maailmaan.

Ulkomailta tilaaminenhan on sinänsä helppoa ja nopeaa, paitsi että toimituksessa voi kestää luonnollisesti jonkin verran pidempään kuin mitä Suomessa. Tai niin minä luulin. Tilasin nimittäin samaan aikaan paikalliselta myyntiedustajalta erään tunnetun merkin tuotteita ajatellen, että ne nyt saa ainakin äkkiä. Maksoin tuotteet heti saatuani maksutiedot ja jäin odottelemaan toimitusta kotiovelle.

Vasta reilut 10 päivää maksun jälkeen tuli ykskaks yhtäkkiä mieleeni, että enhän minä ole vieläkään saanut tilaamiani tavaroita. Laitoin edustajalle kyselyn, jossa tiedustelin, mahtaakohan toimituksessa olla ongelmia. Sain viestiini vastauksen kahden päivän kuluttua ja siinä kerrottiin, että edustaja ei ole löytänyt meille ja on sen jälkeen unohtanut asian. Aha?! No, miten olisi ollut vaikka kysäistä sitten tarkempia ajo-ohjeita? Tai laittaa edes puolivillainen anteeksipyyntö? Ei näin.

Samaan aikaan japanilaiset olivat pitäneet yhteyttä toimituksen kulusta ja lähettäneet tuttipulloni heti tilausta seuraavana päivänä. Se tuli lähiostoksia nopeammin kirjattuna kirjeenä lähimpään postiin, josta kävin sen noutamassa. Kun avasin paketin, oli siellä käsin kirjoitettu kiitosviesti sekä origami 🙂 Näin!

Pigeon-tuttipullo

Ehjänä perillä bonusten kera.

Ps. Osaisiko joku tulkata nuo käyttöohjeet? 😀