Valitse sivu

Raksapohdintoihin tuli pieni tauko, kun sairastuimme isännän kanssa vuoron perään ja sitten tuli eteen vielä pääsiäinen reissuineen. Loma jatkuu edelleen, mikä tuleekin ihan tarpeeseen vauva-arjen keskelle.

On kyllä ollut mukavaa viettää välillä aikaa maalaismaisemissa! Samalla olen pohtinut, olisiko meistä tänne asujiksi siksi aikaa, kun oma uusi talo valmistuu. Fiksuintahan olisi laittaa kaupunkiasunto heti tänään myyntiin ja säästää pian yhdet kuukausikulut siinä. Toisaalta, jos tonttia ei saadakaan niin sitten asunto olisi myyty turhaan, eikä tulevasta olisi tietoa. Kovin montaa kuukautta en kuitenkaan usko meidän näitä pitkiä ajomatkoja jaksavan, sillä muutenhan asuisimme täällä landella valmiissa kodissa jo 😉

Lehtitietojen mukaan uudet tontit tulevat jakoon tässä kuussa, mutta kahdessa erässä, joten luulisin meidän tonttimme olevan vasta seuraavassa satsissa. Sitä oli kaiketi sitten lupailtu raksamessujen yhteydessä jaettavaksi toukokuulle. Jännitys tiivistyy!

Myyjä nro 4:stä ei kuulunutkaan sitten mitään, vaikka hän pyysi varuiksi jo alkuun pitkän vastausajan tarjoukselle, mitä pidin tuolloin ihan reiluna tekona. Mutta jos luvattu ei pidä niin eihän sillä ajalla sitten mitään merkitystä ole – luotto menee joka tapauksessa. Sehän on toisaalta myyjän kannalta katsottuna pelkästään iloinen asia, ettei tilanne ole niin yhden asiakkaan päälle.

Sen sijaan myyjä nro 3:n tarjous löytyi vihdoin ja viimein, kun kysyttiin itse perään. Sen olisi pitänyt kuulemma tulla jo aiemmin, mutta oli unohtunut jonnekin matkalle. Etuna tässä vaihtoehdossa olisivat muita laadukkaammat materiaalit sekä tuttu ja luotettava pystytysporukka, mutta saapa nähdä, paljonko nämä asiat painavat siellä lopullisessa vaakakupissa.

Myös myyjä nro 5:n tarjous on saatu, ja se tuli ihan ajallaan ystävällisen palvelun kera. Nyt sitten vain napsuttelemaan tarjousten sisältöjä omaan excel-taulukkoon, joka toivottavasti auttaa edes hieman tässä toisinaan täysin mahdottomalta tuntuvassa hintavertailussa.