Valitse sivu

Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja purkamaan! Irtokalusteet oli tietysti ensin helpointa kantaa ulos.

Pesuhuone laajeni kummasti ja tässä vaiheessa mieleemme tuli, että olisi varmaankin fiksuinta luoda mini-kodinhoitotila tuohon päätyseinälle. Hana siirretään pois seinältä allashanan yhteyteen, jolloin ei tarvitse rikkoa uutta pöytälevyä. Vastoin kuin kuvassa, meille tulee iso metallinen kodinhoitoallas.

Suihku oli sijoitettu ovesta katsottuna oikealle seinälle, mutta mielestämme se olisi parempi tuossa vasemmalla puolella. Taloyhtiö tulee putkien uusimisessa rahallisesti vastaan, joten ei muuta kuin paikka vaihtoon. Saunan lauteet olikin nopsasti purettu, koska ne eivät tuntuneet olevan kiinni laisinkaan…

Keittiöstä luulimme selviävämme pelkkien ovien vaihdolla, mutta koska erikoismittaisia ovia oli useampia niin saman hintaiseksi tulisi koko keittiön uusiminen runkoja myöten. Ehkä olisi paikallaan uudistaa kaapistot yhdenmukaisemmiksi, kun nyt tuosta löytyy jokaista eri mittaa sikin sokin?

Erillinen wc menee kokonaan uusiksi. Paikalla olleet allaskalusteet olivat melkeinpä hajoamassa käsiin, eikä muukaan ollut ihan sitä viimeisintä mallia. Pytty jätettiin vielä paikoilleen, ihan vain asioinnin helpottamiseksi 😉 Taloyhtiöllä on kyllä myös “yleinen” vessa pesutuvan yhteydessä, joten apu ei ole kaukana hädän yllättäessä muutoinkaan.