Valitse sivu

Pääsiäispyhä tai ei, se on työpäivä. Heti maanantaina jo jatkettiin tontilla ahertamista ja tällä kertaa sokkelin ulkopuolisten routaeristeiden asennuksen parissa.

Seuraavaksi asennettiin ja tarkistettiin viemärit, asennettiin vesijohdot ja laitettiin lattiastyroxit paikoilleen.

Kutakuinkin tässä vaiheessa yhtenä päivänä sain työmaalta puhelun, jossa tiedusteltiin kodinhoitohuoneen viemärin paikkaa. Tosi kiva päättää se NYTHETI, kun en ollut vielä ehtinyt (muistanut) tutustua asiaan sen tarkemmin! Meille tulee siis käytävämallinen pitkä huone, eikä nyt sitten pitkällisten pohdintojen jälkeen haluttukaan sijoittaa sinne kurasyöppöä. Olin kyllä kysellyt kavereilta, kuinka heillä on viemäri sijoiteltu, mutta tuttuun tapaani kyseenalaistin kaikki ratkaisut ja yritin ajatella asiaa kaikilta mahdollisilta kanteilta. Reikä tuli nyt sitten keskelle lattiaa, kuten pikainen googletus antoi aika lailla oletukseksi. Toiseksi parhaaksi vaihtoehdoksi jäi sijainti pesualtaan kaapiston alla, tai siis puoliksi esillä. Aikahan se näyttää tämänkin päätöksen hyvyyden tai huonouden – tai paljastaa asian olemattoman merkityksen 🙂

Kiinteiden kaapistojen suunnitelmat olisi jo pitänyt lyödä tässä vaiheessa lukkoon, mutta nythän se sitten tavallaan tapahtui itsestään, kun enää ei voi tehdä ainakaan kovin suuria muutoksia vesipisteiden ja muun suhteen. Ankara kilpailutus ja viilaus jatkukoon vielä hetkisen.